资料:October 20,2013
Mr.Eng Tan
10010 George Ave.
New York
Dear Mr. Chen,
As the president, I am proud to announce that this Friday marks the 50th anniversary of long and successful company. This, of course, calls for a night of celebration. And for this reason, we have reserved the Grand Hall at the Garden Hotel this Friday at 6 p.m. for a night of fine dining and dancing.
On this special evening, the food will be superb. I’ve had a chance to dine at the hotel several times in the past in other functions, and it was the food that convinced me to hold our event here. I am quite certain that all of our staff will share my feeling. Anyhow, I am looking forward to this Friday when all of our staff can let loose and have some fun.
Therefore, this is a letter to officially invite you and your spouse or significant other to join us on this memorable evening.
Please let us know if you can’t attend.
Yours Sincerely,
Jeff Connelly
According to Mr. Connelly, what led him to hold the event there?
本题考查细节理解。
【关键词】according to Mr. Connelly; what led him; hold the event here
【主题句】第二段I’ve had a chance to dine at the hotel several times in the past in other functions, and it was the food that convinced me to hold our event here. 过去在其他场合,我曾有机会在这家酒店用餐过几次,是这里的食物让我决定在此举办我们的活动。
【解析】题目意为“根据Connelly先生,是什么导致他在那里举办这个活动?”选项A意为“菜单给他留下了深刻的印象”;选项B意为“酒店靠近公司”;选项C意为“他和酒店的工作人员有特殊的关系”;选项D意为“它已成为公司的传统”。根据主题句,主要是酒店提供的食物让Connelly做出了决定,只有选项A与题意相符。
下列关于公司的表述,正确的是()
以下各项列举了我国常见气象灾害与其发生地区的对应关系,其中正确的一项是()
根据电视收视率调査,看体育节目的观众中青年人比中老年人要多。
由此可推断出()
—种海洋蜗牛产生的毒素含有多种蛋白,把其中的一种给老鼠注射后,会使有两星期大或更小的老鼠陷入睡眠状态,而使大一点的老鼠躲藏起来。当老鼠受到突然的严重威胁时,非常小的那些老鼠的反应是呆住,而较大的那些老鼠会逃跑。
以上陈述的事实最有力地支持了以下哪项假说?()










疾病控制中心对某校髙中三个年级的学生进行抽样做视力状况调查,抽样的方法为分层抽样(按比例抽样),若高中一、二、三年级学生人数分别为626、703、780,样本容量为84,则应从离二年级抽样的学生人数为多少?()