资料:As more personal business is conducted through smartphone devices , more users are implementing security measures for their devices, according to a recent survey by Harris Poll and commissioned by the CTIA.
The survey was a part of the company’s ongoing efforts to boost user education on the pitfalls of mobile security and assess whether the CTIA’s initiatives are working.
It turns out that mobile users in the US have begun implementing many of the initiatives set forth and have increased both awareness of, and protection for, their mobile devices:
More smartphone users are protecting their devices with PINs and passwords than in previous years. In 2016, of smartphone users had some sort of PIN/password, up from 2015 and form 2012.
An increasing number of smartphone users have installed built-in remote lock-and-erase software. Of survey respondents, have this type of lock-and-erase software installed, up an astounding from 2015 and from 2012.
Smartphone users are increasingly aware of the importance of anti-virus software. of smartphone users have an anti-virus software installed, compared with only of smartphone owners in 2015, according to BI Intelligence.
The survey results indicate that users are becoming increasingly aware of the danger posed by the increasing reliance on mobile technology form not only malicious entities like hackers, but also government surveillance. Specifically, users are increasingly seeking for ways to guard themselves in light of a number of recent high-profile incidents involving phone security–like Apple's case against the FBI, for example.
Because of this, it will become increasingly common for app developers and device manufactures to build in security and end-to-end encryption. This can be seen in devices and apps such as WhatsApp and iPhones. Developers and device manufacturers that don't include this feature in their products could be faced with negative consumer attitudes.
It can be inferred that WhatsApp and iPhones _____.
本题考查的是细节推理。
【关键词】inferred (推测);WhatsApp;iPhones
【主题句】最后一段Because of this, it will become increasingly common for app developers and device manufactures to build in security and end-to-end encryption. This can be seen in devices and apps such as WhatsApp and iPhones. Developers and device manufacturers that don’t include this feature in their products could be faced with negative consumer attitudes. 因此,对于应用开发商和手机制造商来说,内置安全措施和端到端加密法变得越来越重要。WhatsApp和iPhones都有做到这一点。如果他们不这样做的话,可能会面临消费者的负面态度。
【解析】本题问“根据WhatsApp和iPhones能推测出什么?”。A选项“内置安全措施和端到端加密法”,可以通过This can be seen in devices and apps such as WhatsApp and iPhones.得出,this指代的正是前文的“build in security and end-to-end encryption”。该选项虽然对,但不是推测的内容,所以不能选。B选项“在他们的产品中包含了CTIA的特点”。CTIA的特点是什么?根据文章三四段可以得出,就是手机安全措施(increased both awareness of, and protection for, their mobile devices),所以和WhatsApp,iPhones的特点一致,属于推测内容。C选项偷换概念,原文说如果没有安全措施才会遭到消费者的反对,但WhatsApp和iPhones都拥有该特点。D选项“与FBI合作确保安全”,杜撰原文为未出现的信息。
下列关于公司的表述,正确的是()
以下各项列举了我国常见气象灾害与其发生地区的对应关系,其中正确的一项是()
根据电视收视率调査,看体育节目的观众中青年人比中老年人要多。
由此可推断出()
—种海洋蜗牛产生的毒素含有多种蛋白,把其中的一种给老鼠注射后,会使有两星期大或更小的老鼠陷入睡眠状态,而使大一点的老鼠躲藏起来。当老鼠受到突然的严重威胁时,非常小的那些老鼠的反应是呆住,而较大的那些老鼠会逃跑。
以上陈述的事实最有力地支持了以下哪项假说?()










疾病控制中心对某校髙中三个年级的学生进行抽样做视力状况调查,抽样的方法为分层抽样(按比例抽样),若高中一、二、三年级学生人数分别为626、703、780,样本容量为84,则应从离二年级抽样的学生人数为多少?()