资料:The hop flower has been used in beer-making at least since the eighth century. Traditionally it was a preservative, but it also imparts flavor. To some, the taste is bitter and unpalatable, and thus many brewers use only minimal amounts. But, depending on variety, growing conditions, and other factors, hops can impart a range of flavors that connoisseurs say rivals that of wine grapes. Starting in the nineteen-seventies, small brewers on the West Coast began dramatically upping the amount of hops in their brews. One of their most popular products was the India pale ale, or L.P.A., a brew that has been around since the late eighteenth century. The story goes that necessity drove the British to add large quantities of hops in order to preserve the beer they shipped to India, to quench the thirst of the Sahibs managing the Empire there.
Over the past decade, varieties once thought of as boutique beers, such as L.P.A.s, have exploded in the United States, thanks to the locavore movement. Craft brewing is now doubling in sales, by volume, every five years, today, craft-beer make up twenty-one percent of the beer market, and twelve percent of the volume. The Brewers Association, a craft-brewing trade group, expects craft beers to have a fifty-per-cent market share in a decade. Since craft brewers use about ten times more hops than megabrewers, the trend has been a bonanza for Hopsteiner and the other big hops companies. But while an emphasis on brewers to come up with new beer, which, in turn, leads to a hunt for new hops varieties.
In which way could a craft-beer brewer attract customers?
本题考查的是细节理解。
【关键词】craft-beer brewer;attract customers
【主题句】第二段Since craft brewers use about ten times more hops than megabrewers, the trend has been a bonanza for Hopsteiner and the other big hops companies. But while an emphasis on brewers to come up with new beer, which, in turn, leads to a hunt for new hops varieties.(由于独立酿酒厂所使用的啤酒花是大型酿酒厂的十倍之多,这一趋势对于Hopsteiner(斯丹纳)和其他大型啤酒花公司来说是一件好事。但是,尽管酿造厂推出新品更受关注,但会导致酒厂寻找各种各样的新式啤酒花。)
【解析】本题问“独立酿造厂怎样做可以吸引消费者?”。主题句中出现了转折词“but和while”,说明作者想要强调的重点在后。所以生产新产品(new flavor),寻找多种啤酒花(different varieties of hop flower)会为独立酿造厂带来更多的利润,吸引顾客。答案是B。A选项“增加啤酒花数量”出现在but前面,非重点。C、D两项均和问题无关。
下列关于公司的表述,正确的是()
以下各项列举了我国常见气象灾害与其发生地区的对应关系,其中正确的一项是()
根据电视收视率调査,看体育节目的观众中青年人比中老年人要多。
由此可推断出()
—种海洋蜗牛产生的毒素含有多种蛋白,把其中的一种给老鼠注射后,会使有两星期大或更小的老鼠陷入睡眠状态,而使大一点的老鼠躲藏起来。当老鼠受到突然的严重威胁时,非常小的那些老鼠的反应是呆住,而较大的那些老鼠会逃跑。
以上陈述的事实最有力地支持了以下哪项假说?()










疾病控制中心对某校髙中三个年级的学生进行抽样做视力状况调查,抽样的方法为分层抽样(按比例抽样),若高中一、二、三年级学生人数分别为626、703、780,样本容量为84,则应从离二年级抽样的学生人数为多少?()