资料:No matter how carefully you pick the members on your team,you may still end up with a negative employee.These workers don’t necessarily fall into the category of “toxic,”but they’re just kind of a drag with their cynical, pessimistic worldview.If you ‘re dealing with a negative employee,here are 3 steps to take.
FIND OUT WHY
If you decide to proceed in addressing the behavior,think about whether there have been behavior changes recently.Is the negativity a constant or has the behavior escalated?If the latter ,was there an event that led up to the change?Individuals in the workplace live multi-dimensional lives,and other non-workplace stresses may impact work productivity and mood.
In an April 2016 report in the Journal of Managerial Psychology,a team of Toronto researchers found that employee who are cynical of their workplace may feel more positive if their managers are supportive.
DISCUSS GOALS
When discussing the situation with your negative employee,it is recommended to frame the discussion in the context of the Individual’s goals.”Tone policing” where you simply point out pessimistic commentary without addressing the root cause, rarely works and may just cause more resentment.Get to the root of the issue and find out if the employee needs additional training,perhaps in management or communication skills,to overcome a deficit.
ADDRESS ISSUES
A direct,solutions-oriented conversation with the employee can uncover problems or circumstances driving the behavior.If there are workplace issue that can be solved,consider doing so if it make sense.If there are personal issues that have caused an escalation in negative behavior,examine whether accommodations can be made to help the person while they’re going through such challenges.Some employees don’t have great interpersonal skills,and putting them in jobs where they are more focused on job-related tasks than on interactions with others can be an effective solution,too.
It can be inferred from the article that
本题考查的判断推理。
【关键词】inferred from the article
【主题句】第1自然段No matter how carefully you pick the members on your team,you may still end up with a negative employee.These workers don’t necessarily fall into the category of “toxic,”but they’re just kind of a drag with their cynical, pessimistic worldview.无论你多么谨慎选择团队中的成员,你最终还是会有一个消极的员工。这些员工并不一定属于“有毒”的范畴,但他们只是被他们愤世嫉俗、悲观的世界观所拖累。第3自然段In an April 2016 report in the Journal of Managerial Psychology,a team of Toronto researchers found that employee who are cynical of their workplace may feel more positive if their managers are supportive. 2016年4月在《管理心理学》杂志发表的一篇报告中,一组多伦多研究人员发现,如果员工的经理人支持他们,那么对工作场所愤世嫉俗的员工可能会感到更积极。
【解析】本题的问题是“从文章中可以推断出什么?”。选项A意为“如果你的经理是支持的,你可能会感觉更积极”;选项B意为“消极员工对公司是毁灭性的”;选项C意为“提高薪酬会让员工感到积极”;选项D意为“晋升对员工意义重大”。根据主题句中杂志调查可知,如果员工的经理人支持他们,那么对工作场所愤世嫉俗的员工可能会感到更积极,所以可推测出如果你的经理支持你,你可能会更积极,选项A正确;消极员工并不属于“有毒”范畴,因而选项与文意不符;选项C和D文中均未提及。
下列关于公司的表述,正确的是()
以下各项列举了我国常见气象灾害与其发生地区的对应关系,其中正确的一项是()
根据电视收视率调査,看体育节目的观众中青年人比中老年人要多。
由此可推断出()
—种海洋蜗牛产生的毒素含有多种蛋白,把其中的一种给老鼠注射后,会使有两星期大或更小的老鼠陷入睡眠状态,而使大一点的老鼠躲藏起来。当老鼠受到突然的严重威胁时,非常小的那些老鼠的反应是呆住,而较大的那些老鼠会逃跑。
以上陈述的事实最有力地支持了以下哪项假说?()










疾病控制中心对某校髙中三个年级的学生进行抽样做视力状况调查,抽样的方法为分层抽样(按比例抽样),若高中一、二、三年级学生人数分别为626、703、780,样本容量为84,则应从离二年级抽样的学生人数为多少?()