资料:Memo
Date:January 17
From:Nela Potter
To:Marketing staff
Please review the attached best seller list from today’s Silverton Daily. Though Mark Shipley’s book is love on the list , remember that we released it only on January 2. There is still an opportunity for sales to increase. How can we guarantee that this happens?
This list clearly illustrates that health and wellness titles are good sellers. Our competitors, such as Wayland and Brownback, have been thriving .I attribute their success to aggressive marketing tactics. Consider how Wayland has been extensively promoting Jenna Wyatt’s book!
So, for our next scheduled meeting, I would like each of you to present your own original ideals for generating more publicity for our current and furture projects.
{图
What is the purpose of Ms.Potter’s memo?
本题考查的是主旨大意。
【关键词】purpose;Ms.Potter’s memo
【主题句】第3自然段 So, for our next scheduled meeting,I would like each of you to present your own original ideals for generating more publicity for our current and future projects. 因此,在我们下一次的会议上,我希望你们每个人都能提出自己的想法,为我们当前和将来的项目创造更多的宣传。
【解析】本题的问题是“波特女士的备忘录的目的是什么?”。选项A意为“分配任务”;选项B意为“介绍一个客户”;选项C意为“宣布出版合并”;选项D意为“改变会议的关系”。根据主题句可知,备忘录的主要目的就是布置下一次会议的任务,故选A。
下列关于公司的表述,正确的是()
以下各项列举了我国常见气象灾害与其发生地区的对应关系,其中正确的一项是()
根据电视收视率调査,看体育节目的观众中青年人比中老年人要多。
由此可推断出()
—种海洋蜗牛产生的毒素含有多种蛋白,把其中的一种给老鼠注射后,会使有两星期大或更小的老鼠陷入睡眠状态,而使大一点的老鼠躲藏起来。当老鼠受到突然的严重威胁时,非常小的那些老鼠的反应是呆住,而较大的那些老鼠会逃跑。
以上陈述的事实最有力地支持了以下哪项假说?()










疾病控制中心对某校髙中三个年级的学生进行抽样做视力状况调查,抽样的方法为分层抽样(按比例抽样),若高中一、二、三年级学生人数分别为626、703、780,样本容量为84,则应从离二年级抽样的学生人数为多少?()