资料:Native ads - or ads that take on the look and feel of the content surrounding them - are taking over digital advertising.
By 2021, native display ad revenue in the US, which includes native in-feed ads on publisher properties and social platforms, will make up 74% of total US display ad revenue, up from a 56% share in 2016, according to new BI Intelligence estimates based off historical data from the Interactive Advertising Bureau (IAB) and PwC, as well as IHS.
The rapid uptick in native's share of display ad revenue can largely be attributed to the dominance of social platforms like Facebook and Twitter — which were early champions of native and rely almost entirely on native formats — as well as the introduction of new programmatic technologies that are making it easier for publishers and advertisers to scale native campaigns.
In a new report from BI Intelligence, we breaks out native ads into three categories: social native, native-style display, and sponsored content (also referred to as premium native). We provide(一审未录入) forecasts for how revenues from these formats will grow over the next five years and looks at what factors, in particular, are driving up spending on each of these ad units. As a note, because revenues from these three types of native content can overlap, we do not provide an overall native forecast. Finally, we lay out some of the challenges that face properties that rely on native ads, namely ad frequency and Scalability issues.
Here are some key takeaways from the report:
Native-display ads, including social native and native ads in-feed on publisher websites, will make up the bulk of native ad revenue from 2016-2021. Native display ad revenue in the US will rise at a five-year compound annual growth rate (CAGR) of 17% during this time period to eclipse $36 billion. The rise of native video ads, particularly on social platforms, will be one of the main drivers of this growth.
The passage is most probably an excerpt from____.
本题考查的是判断推理。
【关键词】passage; an excerpt from
【主题句】第5自然段Here are some key takeaways from the report:
这里是从报告中摘取的一些关键点。
【解析】本题的问题是“本文最有可能摘自哪?”。A选项意为“一本商业历史书”;B选项意为“一个关于广告的教材”;C选项意为“一个商业报告网站”;D选项意为“一本小说的介绍”。 根据主题句可知,文章一直在提到商业报告,因此最有可能摘自一个商业报告网站,故选C。
下列关于公司的表述,正确的是()
以下各项列举了我国常见气象灾害与其发生地区的对应关系,其中正确的一项是()
根据电视收视率调査,看体育节目的观众中青年人比中老年人要多。
由此可推断出()
—种海洋蜗牛产生的毒素含有多种蛋白,把其中的一种给老鼠注射后,会使有两星期大或更小的老鼠陷入睡眠状态,而使大一点的老鼠躲藏起来。当老鼠受到突然的严重威胁时,非常小的那些老鼠的反应是呆住,而较大的那些老鼠会逃跑。
以上陈述的事实最有力地支持了以下哪项假说?()










疾病控制中心对某校髙中三个年级的学生进行抽样做视力状况调查,抽样的方法为分层抽样(按比例抽样),若高中一、二、三年级学生人数分别为626、703、780,样本容量为84,则应从离二年级抽样的学生人数为多少?()