资料:As a startup founder, my daily tasks include everything from long-term strategic planning to approving team outings and company culture initiatives. Day after day, things inevitably come up that need to get handled ASAP. But I’ve also learned that if you don’t have a strategy for making time for those bigger ambitions and your truly lofty goals, they’ll simply never get done. And that means you won’t make the progress that’s really going to move your business forward.
1. FIND YOUR MOST PRODUCTIVE TIME
Face it: You aren’t cranking out work at absolute peak productivity for the entire day. Instead, there are likely certain times when you’re at your most focused and other times when your energy wanes. That’s normal. Maybe for you, it’s bright and early in the morning, before anyone else arrives in the office, when you do your best work. Whenever it is, identify that chunk of time (even if it’s only an hour!) when you feel most productive, and then reserve it on your calendar like you would any other important meeting. You need to protect this block of time from intrusion--it isn’t optional. That way you’re guaranteed to have a regular, designated period when you can at least get started on those bigger to-dos.
2. CREATE PHYSICAL BARRIERS
Nobody works in a vacuum. We all have to collaborate with others to some degree or another. And it’s the people we work closest with whom we tend to put first--we want to be readily available if they need our help. But there are times you need to tune out the distractions and focus if you’re going to get any meaningful work done.
One of the most effective methods I’ve found is to put physical barriers between us. I’ll work from a conference room or even from home on occasion in order to get some literal space from people needing “just one quick thing.”
What may the author discuss later?
本题考查的是推理判断。
【关键词】discuss later
【主题句】1. FIND YOUR MOST PRODUCTIVE TIME寻找最为高效的时间。
2. CREATE PHYSICAL BARRIERS 创造物理阻碍
【解析】题干意为“作者之后也许会讨论什么?” 通览全文可知,文章讲的是如何管理好自己的时间,并给出了两个建议,因此接下来作者也会再提出一个建议,故选项C正确。
下列关于公司的表述,正确的是()
以下各项列举了我国常见气象灾害与其发生地区的对应关系,其中正确的一项是()
根据电视收视率调査,看体育节目的观众中青年人比中老年人要多。
由此可推断出()
—种海洋蜗牛产生的毒素含有多种蛋白,把其中的一种给老鼠注射后,会使有两星期大或更小的老鼠陷入睡眠状态,而使大一点的老鼠躲藏起来。当老鼠受到突然的严重威胁时,非常小的那些老鼠的反应是呆住,而较大的那些老鼠会逃跑。
以上陈述的事实最有力地支持了以下哪项假说?()










疾病控制中心对某校髙中三个年级的学生进行抽样做视力状况调查,抽样的方法为分层抽样(按比例抽样),若高中一、二、三年级学生人数分别为626、703、780,样本容量为84,则应从离二年级抽样的学生人数为多少?()