资料:What attracts customers? Obviously the quality of a product does, but visual images contribute a great deal. It is not only the image provided by the packaging that counts but the whole corporate identity of the company.
There are now many products and services on the market which are similar in content though produced by different companies. It is vital, therefore, for a company to distinguish itself from its competitors by having a strong company image which is immediately recognizable.
Logos are part of this image. They are symbols which often include a name or initials to identify a company. The logo establishes a visual identity for the company, just as different groups of young people express their identity through hairstyles and clothes. All groups from all cultures and throughout the ages have used colors and symbols to show their identity.
In different cultures, different colors carry different meanings. Some colors may be connected with coldness in one culture and with warmth in another; some colors represent life in one culture but death in another. International companies have, therefore, to make sure that their logos will not be misunderstood or misinterpreted in different countries.
Many companies have, over the years, renewed their logos to fit in with contemporary design and to present more powerful images. Company logos can be emotive and can inspire loyalty by influencing the subconscious. Some logos incorporate an idea of the product; and a case in point is the steering wheel in the Mercedes logo, for example, and the airplane tail of Alitalia.
Logos are used on letterheads, packaging and brochures as well as on the product itself. They may also appear in newspapers or on television as part of an advertising campaign.
Companies need to have a strong corporate identity. The logo helps to promote this image and to fix in the minds of the consumers. Logos, therefore, need to be original and to have impact and style.
You probably find a logo of a big company____.
本题考查细节理解。
【关键词】find a logo of a big company
【主题句】倒数第2段Logos are used on letterheads, packaging and brochures as well as on the product itself. They may also appear in newspapers or on television as part of an advertising campaign.商标在信头、包装、小册子以及产品本身都有使用。它们也可能作为广告活动的一部分出现在报纸或电视上。
【解析】题目意为“你可能在____看到商标?” 选项A意为“在信头和包装上”;选项B意为“在社交媒体平台”;选项C意为“电视上的广告中”;选项D意为“以上全部”。根据主题句,选项A、B、C均有涉及,所以选项D符合题意。
下列关于公司的表述,正确的是()
以下各项列举了我国常见气象灾害与其发生地区的对应关系,其中正确的一项是()
根据电视收视率调査,看体育节目的观众中青年人比中老年人要多。
由此可推断出()
—种海洋蜗牛产生的毒素含有多种蛋白,把其中的一种给老鼠注射后,会使有两星期大或更小的老鼠陷入睡眠状态,而使大一点的老鼠躲藏起来。当老鼠受到突然的严重威胁时,非常小的那些老鼠的反应是呆住,而较大的那些老鼠会逃跑。
以上陈述的事实最有力地支持了以下哪项假说?()










疾病控制中心对某校髙中三个年级的学生进行抽样做视力状况调查,抽样的方法为分层抽样(按比例抽样),若高中一、二、三年级学生人数分别为626、703、780,样本容量为84,则应从离二年级抽样的学生人数为多少?()