资料:With 55% of consumers' customer service interactions starting online and 63% of adults using their smartphone several times a month to seek customer service, your mobile customer service tactics are more important than ever.
A strong mobile customer service strategy will not only help you avoid losing customers, it can help you gain new ones and impact the bottom line.
Think fast or drop the ball
When it comes to customer service, speed is key. If my credit card stops working. or if I am trying to find the gate to my flight, or if I just lost cell reception, I needed the response five minutes ago. When customers do get in touch, it's important to act fast to get them the information they need. Forty-two percent of American shoppers complaining on social channels expect a brand to respond within the hour, and 57% expect the same level of timely customer service via social media at night and on the weekends as during business hours.
Customers, however, are not just looking for speedy responses. We're accustomed to having all the information we need at our fingertips. According to Forrester. SS% of shoppers are likely to abandon their online purchase if they can't quickly find an answer to their question and 30% of users considering abandoning a purchase if a site is not mobile optimized, whether that’s on your website or via your social media platforms.
Make sure that doesn't happen to you by thinking through potential questions your customers may have, and identifying any missing or incorrect information before customers need to reach out. Additionally, ensure your customer service contact info(whether that's a contact form, email address or social media handle) are readily available on all mobile website pages. The fewer chicks we have to make to get the information we seek, the better!
What do customers want?
本题问的是“消费者想要什么?”A选项“快速回复”;B选项“便于获取的信息”;C选项“优化用户界面”;D选项“以上所有这些”。根据主题句可知,是快速回应,触手可得信息和优化用户页面,D选项正确。
下列关于公司的表述,正确的是()
以下各项列举了我国常见气象灾害与其发生地区的对应关系,其中正确的一项是()
根据电视收视率调査,看体育节目的观众中青年人比中老年人要多。
由此可推断出()
—种海洋蜗牛产生的毒素含有多种蛋白,把其中的一种给老鼠注射后,会使有两星期大或更小的老鼠陷入睡眠状态,而使大一点的老鼠躲藏起来。当老鼠受到突然的严重威胁时,非常小的那些老鼠的反应是呆住,而较大的那些老鼠会逃跑。
以上陈述的事实最有力地支持了以下哪项假说?()










疾病控制中心对某校髙中三个年级的学生进行抽样做视力状况调查,抽样的方法为分层抽样(按比例抽样),若高中一、二、三年级学生人数分别为626、703、780,样本容量为84,则应从离二年级抽样的学生人数为多少?()