资料:Samsung’s Notebook 7 Spin is a stylish,versatile work machine with power to spare.The 2-in-1 notebook’s performance is impressive,and its versatile folding design is legitimately useful.Unfortunately,the system’s shallow keyboard and lackluster battery life curtail its productivity potential a bit.
The Notebook 7 Spin looks and feels great,with a slim profile and a sturdy design.As the name implies,the system’s lid spins back a full 360 degrees,letting you use the device like a large tablet.The hybrid design is handy for using touch-screen apps and showing off presentations to a small group,even if the 5 Ib. system is a bit too hefty to carry around like a smaller tablet.
The system’s roomy 15.6-inch display is equally attractive,producing sharp images and vivid colors.Other hardware highlights include a beefy 2.5-GHz Intel Core i7-6500U processor with up to 16GB of RAM,a configuration that makes the heaviest multitasking buttery smooth.
______are mentioned in the passage as strengths of the product.
本题考查的是细节理解。
【关键词】mentioned;as strengths of the product
【主题句】第1自然段Samsung’s Notebook 7 Spin is a stylish,versatile work machine with power to spare.Unfortunately,the system’s shallow keyboard and lackluster battery life curtail its productivity potential a bit.三星的Notebook 7 Spin是一款时尚、多功能、具有备用电源的工作笔记本。可惜的是,该系统的浅键盘以及表现平平的电池寿命,有点削弱了它的生产潜力。
第2自然段The Notebook 7 Spin looks and feels great,with a slim profile and a sturdy design.三星Notebook 7 Spin外观和感觉很好,外形纤薄,设计坚固。
第3自然段The system’s roomy 15.6-inch display is equally attractive,producing sharp images and vivid colors.Other hardware highlights include a beefy 2.5-GHz Intel Core i7-6500U processor with up to 16GB of RAM,a configuration that makes the heaviest multitasking buttery smooth.该系统宽大的15.6英寸显示屏同样具有吸引力,可形成清晰的图像和鲜艳的色彩。其他硬件亮点包括坚固的2.5GHz英特尔酷睿i7-6500U处理器和高达16GB的随机存取存储器(RAM),这种配置使最重的多任务处理起来如丝般顺滑。
【解析】本题的问题是“在该段落中提到的产品优势是______”。A选项“多功能折叠设计、纤薄外观、键盘”;B选项“多功能折叠设计、纤薄外观、续航能力”;C选项“多功能折叠设计、纤薄外观、键盘和电池续航时间”;D选项“多功能折叠设计、纤薄外观、系统的宽大显示屏和硬件”。根据题目中关键词找到主题句,主题句中,肯定了三星这款笔记本的多功能折叠设计、外形纤薄、宽大显示屏和系统硬件,否定了其键盘和电池寿命,故选D。
下列关于公司的表述,正确的是()
以下各项列举了我国常见气象灾害与其发生地区的对应关系,其中正确的一项是()
根据电视收视率调査,看体育节目的观众中青年人比中老年人要多。
由此可推断出()
—种海洋蜗牛产生的毒素含有多种蛋白,把其中的一种给老鼠注射后,会使有两星期大或更小的老鼠陷入睡眠状态,而使大一点的老鼠躲藏起来。当老鼠受到突然的严重威胁时,非常小的那些老鼠的反应是呆住,而较大的那些老鼠会逃跑。
以上陈述的事实最有力地支持了以下哪项假说?()










疾病控制中心对某校髙中三个年级的学生进行抽样做视力状况调查,抽样的方法为分层抽样(按比例抽样),若高中一、二、三年级学生人数分别为626、703、780,样本容量为84,则应从离二年级抽样的学生人数为多少?()