资料:It’s almost considered sacrilegious today to leave work at the end of your workday or(for shame!)on a Friday and simply not check your work email again until you return the office during normal working hours。
The constant need to check email is the trade-off the modern workforce has made for the ability to work anytime,anywhere,hanks to smartphones and tablets that keep us always connected。
But three university researchers have found that it’s not just doing a bit of work after hours that cause burnout。The true culprit is actually the constant worrying about off-hour email。
A new study。“Exhausted But Unable to Disconnect,”by Lehigh University’s Liuba Belkin,Virginia Tech’s William Becker and Colorado State University's Samantha Conroy shows that employees are growing exhausted by the expectation that they will always be available,never knowing what kind of work requests will be asked of them off hours。
Typically,companies don’t mean to stress employees out like that。Most companies don't have formal policies that say people must answer work emails after-hours,(except,perhaps,in cases where an employee is on call during specific times)。
But policies and culture tend to be two different things。If supervisors routinely email employees after hours and expect a fast response (often because their supervisors are doing the same to them),then the message is clear: whenever the boss emails,the employee is expected to be available。
The solution is for bosses to tell employees that an after-hours email doesn’t necessarily require a response before the next work day,and to also set some times when after-hours emailing is considered acceptable and prohibited,such as no emails via the dinner hour,on weekends,or after 10 p.m.,the researchers say。
What can be inferred from the first paragraph?
本题考查细节理解。
【关键词】inferred from first paragraph
【主题句】第一自然段It's almost considered sacrilegious today to leave work at the end of your workday or(for shamel)on a Friday and simply not check your email until you return the office during normal working hours.在工作日结束时离开工作,或者(对于Shamel)在周五离开工作,直到你在正常工作时间返回办公室,才会检查你的电子邮件,这几乎被认为是该“遭天谴”的行为。
【解析】题目意为“从第一自然段可以推断出什么?”选项A意为“如果你一直查看邮件,那就太遗憾了”;选项B意为“员工们愿意在工作日的最后一天离开工作”;选项C意为“虽然不是工作时间,但员工们还是被期望回复邮件”;选项D意为“工作邮件是员工日常生活的一部分” ,根据主题句,重返公司后才查看邮件的行为是有些“遭天谴”的,因此推断可知,即使在工作时间,员工也被期望回复邮件。
下列关于公司的表述,正确的是()
以下各项列举了我国常见气象灾害与其发生地区的对应关系,其中正确的一项是()
根据电视收视率调査,看体育节目的观众中青年人比中老年人要多。
由此可推断出()
—种海洋蜗牛产生的毒素含有多种蛋白,把其中的一种给老鼠注射后,会使有两星期大或更小的老鼠陷入睡眠状态,而使大一点的老鼠躲藏起来。当老鼠受到突然的严重威胁时,非常小的那些老鼠的反应是呆住,而较大的那些老鼠会逃跑。
以上陈述的事实最有力地支持了以下哪项假说?()










疾病控制中心对某校髙中三个年级的学生进行抽样做视力状况调查,抽样的方法为分层抽样(按比例抽样),若高中一、二、三年级学生人数分别为626、703、780,样本容量为84,则应从离二年级抽样的学生人数为多少?()