资料:People differ greatly in their readiness to try new products. In each product area,there are“consumption pioneers”and early adopters. Other individuals adopt new products much later. After a slow start,an increasing number of people adopt the new product.
The five-adopter groups have different values. Innovators are venturesome-they try new ideas at risk. Early adopters are guided by respect-they are opinion leaders in their communities and adopt new ideas early but carefully. The early majority are deliberate-although they rarely are leaders,they adopt new ideas before the average person. The late majority skeptical-they adopt an innovation only after a majority of people have tried it. Finally,laggards are tradition bound-they are suspicious of changes and adopt the innovation only when it has become something of a tradition itself.
Which group adopts new ideas before the average person?
本题考查的是细节理解。
【关键词】 group adopts new ideas before the average person
【主题句】 第2自然段Innovators are venturesome-they try new ideas at risk。Early adopters are guided by respect-they are opinion leaders in their communities and adopt new ideas early but carefully。The early majority are deliberate-although they rarely are leaders,they adopt new ideas before the average person。创新者是冒险主义者,他们敢于冒险尝试新的想法。早期采纳者地位受人尊重,他们是所在团体的意见领袖,并早早而谨慎地采纳新的想法。早期多数人是深思熟虑的,尽管他们很少是领导者,但他们在普通人之前采纳新的想法。
【解析】本题的问题是“哪一团体在普通人之前接纳新想法?”。 A选项“早期接纳者”;B选项“创新者”;C选项“早期多数人”;D选项“以上皆是”。根据题目中关键词找到主题句,前三种团体都是在普通人之前采纳新的想法,选项D正确。
下列关于公司的表述,正确的是()
以下各项列举了我国常见气象灾害与其发生地区的对应关系,其中正确的一项是()
根据电视收视率调査,看体育节目的观众中青年人比中老年人要多。
由此可推断出()
—种海洋蜗牛产生的毒素含有多种蛋白,把其中的一种给老鼠注射后,会使有两星期大或更小的老鼠陷入睡眠状态,而使大一点的老鼠躲藏起来。当老鼠受到突然的严重威胁时,非常小的那些老鼠的反应是呆住,而较大的那些老鼠会逃跑。
以上陈述的事实最有力地支持了以下哪项假说?()










疾病控制中心对某校髙中三个年级的学生进行抽样做视力状况调查,抽样的方法为分层抽样(按比例抽样),若高中一、二、三年级学生人数分别为626、703、780,样本容量为84,则应从离二年级抽样的学生人数为多少?()