资料:Placing the right type of workers in close proximity to each other can generate up to a 15 percent increase in organizational performance,according to the study from Cornerstone On Demand,a provider of cloud-based learning and talent-management software,and researchers at Harvard Business School in Massachusetts. For businesses with 2,000 employees, this translates into an additional $1 million in profit each year,the study said.
For the study,researchers examined data from a two-year period of more than 2,000 employees working at a large technology company with locations in the U.S. and Europe. The study’s authors separated workers into three different categories based on the work they produced:
Productive: These employees are very productive,but don’t always produce quality work.
Quality:These workers produce work of superior quality,but aren’t always productive.
Generalists: These employees are average in terms of both productivity and quality.
The researchers defined productivity by how long it takes an employee to finish a task,and effectiveness by how often employees need to ask a co-worker for help completing a task.
What’s the main idea about the first paragraph?
本题考查的是细节理解。
【关键词】 main idea about the first paragraph
【主题句】第1自然段Placing the right type of workers in close proximity to each other can generate up to a 15 percent increase in organizational performance,according to the study from Cornerstone On(疑为缺少空格)Demand,a provider of cloud-based learning and talent-management software,and researchers at Harvard Business School in Massachusetts。For businesses with 2,000 employees, this translates into an additional $1 million in profit each year,the study said.根据Cornerstone On Demand(一家基于云的学习和人才管理软件供应商)和马萨诸塞州哈佛商学院研究人员的研究显示,将合适类型的员工安排在彼此附近可以使组织绩效提高。这项研究称,拥有2000名员工的企业每年将获得额外100万美元的利润。
【解析】本题的问题是“第一段的主旨大意是什么?”。 A选项“Cornerstone On Demand是基于云的学习和人才管理软件的供应商”;B选项“将合适类型的工人放在一起将使绩效提高”;C选项“明智的座位安排会影响公司的业绩。”;D选项“关于企业如何获得额外利润的研究”。根据题目中关键词找到主题句,各选项均正确,但最能总结主旨大意的是B选项,A选项不是主要含义,C、D选项不够具体、过于笼统。
下列关于公司的表述,正确的是()
以下各项列举了我国常见气象灾害与其发生地区的对应关系,其中正确的一项是()
根据电视收视率调査,看体育节目的观众中青年人比中老年人要多。
由此可推断出()
—种海洋蜗牛产生的毒素含有多种蛋白,把其中的一种给老鼠注射后,会使有两星期大或更小的老鼠陷入睡眠状态,而使大一点的老鼠躲藏起来。当老鼠受到突然的严重威胁时,非常小的那些老鼠的反应是呆住,而较大的那些老鼠会逃跑。
以上陈述的事实最有力地支持了以下哪项假说?()










疾病控制中心对某校髙中三个年级的学生进行抽样做视力状况调查,抽样的方法为分层抽样(按比例抽样),若高中一、二、三年级学生人数分别为626、703、780,样本容量为84,则应从离二年级抽样的学生人数为多少?()