“How many copies do you want printed, Mr. Greeley?”
“Five thousand!” The answer was snapped back without hesitation.
“But, sir,” the press foreman protested, “we have subscriptions for only five hundred newspapers.”
“We’ll sell them or give them away.”
The presses started rolling, sending a thundering noise out over the sleeping streets of New York City.?The New York Tribune?was born.
The newspaper’s founder, owner, and editor, Horace Greeley, anxiously snatched the first copy as it came sliding off the press. This was his dream of many years that he held in his hand. It was as precious as a child. Its birth was the result of years of poverty, hard work, and disappointments.
Hard luck and misfortune had followed Horace all his life. He was born of poor parents on February 3, 1811, on a small farm in New Hampshire. During his early childhood, the Greeley family rarely had enough to eat. They moved from one farm to another because they could not pay their debts. Young Horace’s only boyhood fun was reading—when he could snatch a few moments during a long working day.
The printed word always fascinated Horace. When he was only ten years old, he applied for a job as an apprentice in a printing shop. But he didn’t get the job because he was too young.
Four years later, Horace walked eleven miles to East Poultney in Vermont to answer an ad. A paper called?the Northern Spectator?had a job for a boy. The editor asked him why he wanted to boa printer, Horace spoke up boldly: “Because, sir, I want to learn all I can about newspapers.”
The editor looked at the oddly dressed boy. Finally he said, “You’ve got the job, son.”
For the first six months, room and board would be the only pay for his work. After that, he would get room and board and forty dollars a year.
Horace hurried home to shout the good news to his family. When he got there, he learned that his family was about to move again—
句意:Horace很高兴的接受第一份工作的原因是这正是他想要的工作。文章第九段最后一句,当Horace被问及为什么想做这份工作时,他回答“I want to learn all I can about newspapers”,说明这份工作正是他想要的,故选A。文章第十一段说明这份工作开始仅提供食宿,排除B。第十二段中提到Horace的家要搬到Pennsylvania,而这份工作是在Vermont(第九段第一句),有600英里之远,排除C。D项在文中没有提到。
我国当前教育最薄弱的环节是( )
运用奖励和惩罚,是德育工作的( )
晏阳初三大教育方式中,学校式教育不包括( )
首先从理论上对班级授课制进行了论证的是( )
学校的出现意味着人类( )
现实主义与跨国主义对国家利益的阐释认为,在当代,对任何主权国家来说,其利益应包括()
“可持续发展”成为世界各国共同奋斗的目标。
最为经济且最为便利的直观教学手段是( )
我国是()进入社会主义初级阶段的
以下重要事件中直接导致雅尔塔体系瓦解的有()